Scuter electric Vantage X Vezi marit

Scuter electric Vantage X

Vantage X

Acest produs nu mai este pe stoc

Produs nou

COMANDATI LA:

Email: vanzari@sistemeortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Scuter electric pentru deplasarea pe distante medii si lungi, inclusiv pe drumurile publice fiind dotat cu un set de lampi pentru semnalizarea directiei de mers, iluminarea drumului, oglinzi retrovizoare pentru supravegherea participantilor la trafic.

Mai multe detalii

Garantia produsului: conformitate 24 luni/tehnica 12 luni

Furnizor: Marea Britanie

10,296 lei cu TVA9,446 lei
 fara TVA

Adauga la lista dorintelor

 • Scuter electric Vantage X - este un scuter creat pentru utilizarea pe distante medii si lungi, este un scuter cu sasiu fix, se poate transporta cu usurinta in vehicule tip SUV,  Scuterul Vantage X este un scuter electric destinat persoanelor cu dizabilitati  locomotorii, persoanelor in varsta ce intampina dificultati in deplasare . Scuterul are un design robust si comfortabil facilitand deplasarea pe distante medii sau lungi in spatii interioare (centre comerciale, spitale, centre de recuperare etc) fie in spatii exterioare. Ofera un comfort deosebit in timpul utilizarii, liberate de miscare si independenta.

  Acest scuter pentru persoane cu handicap are performante superioare deoarece este dotat cu doua baterii de 50 Ah, atinge o viteza de maxim 10 km/h si poate parcurge o distanta mai mare , respectiv 42 km.

  Acest scuter electric pentru drumuri publice este dotat cu set de lumini fata / spate ceea ce face posibila utilizarea pe timp de noapte sau in spatii luminate insuficient. Poate fi folosit atat de suprafete netede, asfaltate sau placate , cat si pe drumuri ce prezinta denivelari usoare. In cazul drumurilor usor denivelate este recomandata folosirea limitatorului de viteza incorporat pentru a asigura siguranta si integritatea fizica a utilizatorului. Scuterul electric are in dotare oglinzi retrovizorare, un cos detasabil pentru depozitare, scaun pivotant cu reglare fata / spate si spatar foldabil pentru transport ,manere sustinere brate rabatabile, sistem de franare in regim de urgenta, lumini de avarie.

  Este necesar ca persoana ce foloseste scuterul electric Vantage X sa aiba dexteritate in manipularea comenzilor vehiculului, cat si acurate vizuala si auditiva, in parametrii normali, pentru a putea percepe in mod corect un eventual pericol si pentru a conduce scuterul in conditii de maxima siguranta.

   

  Caracteristici tehnice:

   

  -          lungime totala – 120 cm

  -          latime totala – 58 cm

  -          inaltime totala -  95 cm

  -          greutate maxima utilizator – 150 kg

  -          baterii – 2x50 Ah

  -          viteza maxima – 9,65 km/h

  -          garda la sol – 6.5 cm

  -          autonomie maxima – 42 km

  -          greutate totala – 85.8 kg

  -          culori disponibile – rosu, negru

  -          raza de intoarcere – 140 cm

  -          panta – 7 - 10 grade functie de incarcarea scuterului

  -          inaltime obstacol – 7.6 cm

   

  Produsul se aduce in baza comenzii ferme a clientului, termenul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la data comenzii, produs Anglia

  Independenta, deplasare pe distante lungi - scuter electric pentru persoane cu handicap

 • Înălțime [cm]:95,5
  Lățime [cm]:58,5
  Greutate maximă utilizator [kg]:150
  Greutate produs [kg]:85,8
  Lungime [cm]:120
  Autonomia maxima [km]:42
  Garantieconformitate 24 luni/tehnica 12 luni
  Viteza maxima9,65
  Panta maxima [ % sau º grade]10º vezi incarcarea
 • Scrie o recenzie

  Scuter electric Vantage X

  Scuter electric Vantage X

  Scuter electric pentru deplasarea pe distante medii si lungi, inclusiv pe drumurile publice fiind dotat cu un set de lampi pentru semnalizarea directiei de mers, iluminarea drumului, oglinzi retrovizoare pentru supravegherea participantilor la trafic.