Scaun cu rotile

Sunt 21 produse.

Fotoliu rulant (scaunul cu rotile), dispozitiv ortopedic conceput pentru a imbunatatii mobilitatea persoanelor cu handicap locomotor permanent sau temporar in urma unui accident sau interventii chirurgicale

Fotoliu rulant pliabil, ofera libertate in miscare precum si independenta utilizatorului facilitandu-i deplasarea atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei, indiferent de vreme si temperaturi.

Scaun cu rotile, dispozitiv ortopedic cu actionare manuala ce functioneaza prin impingere fiind usor de manevrat, confortabil si sigur pentru utilizator. Fotoliu rulant ofera utilizatorului posibilitatea de a avea acces la o viata sociala normala si la diferite activitati zilnice precum plimbari, iesiri la cumparaturi, vizitarea celor dragi, activitati pe care din cauza handicapului locomotor nu le poate face fara ajutor.

 Scaunul cu rotile pliabil cu greutate redusa, este pliabil fiind usor de depozitat si de transportat chiar si in portbagajul unei masini astfel incat utilizatorul il poate lua oriunde. Structura sa este una rezistenta, fiind disponibil in doua variante, scaun cu rotile din aluminiu si scaun cu rotile din otel, ambele putand sustine si persoane supraponderale. Scaunului cu rotile pliabil este prevazut cu manere detasabile pentru sustinerea bratelor.

Pentru a mari gradul de mobilitate, independenta, calitatea vietii utilizati - scaun cu rotile