Dispozitive de mers

Sunt 5 produse.

Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporare sau permanente cu o gama variata si diversificata de dispozitive medicale ortopedice pentru a le oferi independenta precum si pentru a le facilita si usura procesul de recuperare medicala.

In functie de afectiunea de care sufera persoana cu dizabilitati, Sisteme Ortopedice le ofera acestora dispozitive de mers adaptate necesitatilor acestora precum: bastoane ortopedice, carje ortopedice, cadre de mers . Aceste echipamente ortopedice pot fi folosite atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei si pot fi reglate in functie de caracteristicile fizice ale utilizatorului.

Dispozitivele ortopedice sunt concepute astfel incat sa fie un sprijin pentru persoanele cu handicap oferindu-le confort si siguranta in activitatile lor de zi cu zi. Articolele ortopedice pot fi folosite de persoanele care au suferit interventii chirurgicale, accidente, precum si de persoanele care din cauza varstei sau a afectiunilor de care sufera au dificultati in a se deplasa ori in a-si mentine echilibrul.

Sisteme Ortopedice va ofera o gama variata de produse din fiecare categorie:

- Bastoane ortopedice fabricate din aluminiu sau din lemn lacuit.

- Carje cu sprijin pe antebrat si carje axilare.

- Cadre de mers fixe, cadre de mers pliabile, cadre de mers cu rotile, cadre de mers pasitoare.

Un sprijin pentru deplasarea dvs: baston ortopedic, carje ortopedice, cadru de mers