Produse antiescare

Nu sunt produse

Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor care din cauza afectiunilor suferite sunt imobilizate la pat cu produse ortopedice contra escarelor. Astfel de produse sunt si saltelele antiescare care protejeaza bolnavul si ajuta la prevenirea aparitiei escarelor. Escarele apar pe corpul bolnavului in urma modificarii tesutului superficial datorita imobilizarii acestuia timp indelungat.

Salteaua antiescare, cele active, cu compresor schimba ciclic punctele de sprijin ale corpului pentru prevenirea escarelor . Produsele antiescare  la imbunatatirea circulatiei sanguine, important in tratamentul escarelor.

Produsele contra escarelor imbunatatesc viata persoanei cu dizabilitati oferindu-i confort si protectie. Astfel de produse antiescare sunt:saltea antiescareperna antiescare, pansamente antiescare.

Perna antiescare este destinata persoanelor imobilizate care folosesc foarte des un scaun cu rotile. Perna antiescare nu va oferi doar confort utilizatorului ci va ajuta foarte mult in cresterea fluxului sanguin si in eliberarea presiunii exercitata in zona osului coccis si a pielii din zona feselor.

Pansamentele antiescare ajuta in tratarea escarelor precum si in mentinerea tesutului curat.

Bandaj antiinflamator este un produs ce ofera confort si o ameliorare a durerilor in cazul inflamatiilor musculare sau a contuzilor de la nivelul incheieturii mainii, a genunchiului ori a gleznei.