Ingrijire la domiciliu

Nu sunt produse

Sisteme Ortopedice doreste sa ofere sprijin persoanelor cu handicap locomotor temporar sau permanent precum si persoanelor varstnice oferindu-le o gama variata si diversificata de dispozitive si echipamente medicale ortopedice pentru ingrijirea la domiciliu a bolnavilor astfel incat sa-i sprijine in procesul de recuperare medicala precum si pentru a le oferi independenta in miscare.

Dispozitivele medicale pentru ingrijire la domiciliu imbunatatesc stilul de viata al utilizatorului oferindu-i sprijin, independenta, confort si siguranta. Aceste articole medicale sunt de ajutor atat utilizatorului cat si persoanei care il insoteste si il ajuta in activitatile de zi cu zi, activitati care devin mai usoare cu ajutorul acestor echipamente medicale ortopedice. Astfel de produse sunt: wc de camera, inaltatoare wc, suport sprijin perna, suport ridicare din pat, incaltator ciorapi, maner acces cada, scara acces cada,bancheta cada, scaun dus,cadru sprijin WC, suport rabatabil, pat  medical, fotoliu cu ridicare si produse de recuperare.

wc de camera sunt dispozitive medicale special create pentru a oferi sprijin persoanelor care din cauza afectiunilor suferite nu se pot deplasa singure la baie.

Inaltator wc ofera ajutor persoanelor care din cauza dizabilitatilor suferite nu se pot aseza sau ridica de pe vasul de toaleta.

Dispozitive ajutatoare sunt dispozitive medicale create special pentru ingrijirea bolnavilor la domiciliu pentru a le imbunatatii calitatea vietii.

- Dispozitive pentru baie   ajuta persoana cu dizabilitati sa-si poata asigura igiena personala si necesitatile fiziologice.

- Pat medical ajuta in recuperarea si ingrijirea la domiciliu oferind mai mult confort utilizatorului.

Fotoliu cu ridicare ofera sprijin utilizatorului pentru a se ridica ori aseza.