Elevatoare si rampe

Nu sunt produse

Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor cu dizabilitati locomotorii ce sufera de handicap locomotor temporar sau permanent cu echipamente si dispozitive ortopedice destinate atat ingrijirii acestora la domiciliu cat si pentru confort si usurarea vietii. Astfel de dispozitive medicale sunt elevator pentru persoane cu dizabilitatirampe pentru persoane cu handicap, elevator pentru transport pe scari vin in sprijinul pacientilor cu probleme severe de mobilitate, paraplegici, tetraplegici, fiind destinate transferului lor. 

Cu ajutorul elevatorului medical si a rampei pentru persoane cu handicap, cei care sufera de dizabilitati locomotorii vor putea sa se descurce mult mai usor in diferite activitati, precum urcatul si coboratul scarilor, mutarea bolnavului de pe pat pe fotoliu, in scaunul cu rotile, in cada de baie, si multe alte activitati care din cauza handicapului locomotor sunt imposibil sau foarte greu de realizat fara sprijinul acestor dispozitive ortopedice.

Elevator pacient ajuta la transferul persoanelor care din cauza afectiunilor suferite intampina probleme in a se deplasa si in a-si mentine echilibrul. Transferul se face cu ajutorul hamului cu care este prevazut elevatorul medical. Elevatorul cu ham este disponibil in diferite variante, precum: elevator medical cu ham actionat electric, sau elevator cu ham actionat hidraulic.

Elevatorul pentru transport pe scari poate fi in varianta elevator cu senile sau elevator pasitor functie de tipul scarilor pe care se face transportul persoanei cu handicap.

Rampe pentu handicapati sunt dispozitive ce le permite persoanelor cu dizabilitati sa aiba acces la o viata sociala oferindu-le independenta si libertate de miscare.

Aceste dispozitive ortopedice sunt concepute astfel incat sa raspunda si sa ofere sprijin tuturor tipurilor de afectiuni locomotorii.