Dispozitive ajutatoare

Sunt 12 produse.

Dispozitive ajutatoare produse ortopedice concepute pentru ajutorul persoanelor cu handicap care in urma unor accidente sau interventii chirurgicale au nevoie de ajutor pentru a se putea recupera. Dispozitivele ajutatoare sunt utilizate pentru ingrijirea la domiciliu a persoanelor cu dizabilitati.

Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor cu dizabilitati locomotorii oferindu-le o gama variata si diversificate de produse si echipamente ortopedice astfel incat sa raspunda tuturor afectiunile locomotorii. Astfel de produse sunt: dispozitiv de apucat la distanta, scarita de ridicare din pat, incaltator ciorapi, sanda protectie aparat gipsat. Aceste dispozitive ortopedice au rolul de a oferi confort, siguranta, independenta si intimitate utilizatorului usurandu-i viata si actiunile zilnice.

- Dispozitiv de apucat la distanta  produs ortopedic ce ajuta persoanele care prezinta dificultati in a se ridica si aseza precum si in a se deplasa.

- Scarita de ridicare din pat este dispozitivul ortopedic care ajuta persoanele cu mobilitate scazuta sa se ridice din pat.

Incaltator ciorapi ajuta persoanele care datorita dizabilitatilor locomotorii suferite nu-si pot mentine echilibrul.

- suport sprijin perna  patru pozitii de reglaj, ridica perna la diferite unghiuri, utilizatorul care sta in pat poate citi, privi la televizor, sa se hraneasca

- Sanda protectie aparat gipsat  conceputa pentru a oferi protectie persoanelor care au un membru inferior imobilizat in ghips, protejand ghipsul impotriva socurilor, a deteriorarii sau a murdaririi. Este usor de utilizat, de intretinut si de spalat.