Mobilitate si deplasare

Nu sunt produse

Produsele ortopedice pentru mobilitate si deplasare sunt special create pentru a facilita deplasarea persoanelor cu dizabilitatii locomotorii care nu-si pot mentine echilibrul.

Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor cu handicap locomotor oferindu-le o gama variata de echipamente ortopedice adaptate si construite astfel incat sa ofere sprijin pentru orice afectiune locomotorie.

Articolele ortopedice pentru mobilitate si deplasare imbunatatesc stilul de viata al utilizatorului oferindu-i sprijin, independenta, confort si siguranta. Astel de produse sunt: fotoliu rulant, fotoliu rulant cu actionare electrica, rolator ortopedic si scuter electric.

Scaun cu rotile ofera sprijin in mentinerea mobilitatii si in deplasare, putand fi folosit atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei imbunatatind viata sociala a persoanei cu dizabilitati locomotorii.

- Fotoliu rulant cu actionare electrica vine in sprijinul persoanelor cu dizabilitati locomotorii care din cauza afectiunilor suferite nu isi pot misca membrele inferioare avand si o mobilitate scazuta a membrelor superioare astfel incat au dificultati in a-si mentine echilibrul si in a-si coordona miscarile.

- Rolatorul ortopedic este un produs ortopedic special conceput pentru persoanele cu probleme de mobilitate care au nevoie de un sprijin pentru a se putea deplasa in siguranta.

- Scuterul electric ofera sprijin in deplasarea persoanelor cu handicap oferindu-le libertate de miscare si independenta.

Produsele ortopedice pentru mobilitate si deplasare au rolul de a imbunatati si usura viata persoanelor care utilizeaza: scaun cu rotile, scuter electric ,fotoliu rulant electric