Baston ortopedic

Sunt 20 produse.

Bastonul este produs ortopedic destinat sa ofere siguranta si sprijin la mers persoanelor care au dizabilitati locomotorii. Bastonul poate fi folosit atat de persoanele care sunt in faza de recuperare medicala dupa suferirea unei interventii chirurgicale, a unui accident ori au un membru inferior imobilizat in gips, cat si de persoanele care din cauza handicapului locomotor permanent de care sufera au nevoie de sprijin pentru a se putea deplasa. 

Sisteme Ortopedice va ofera o gama variata de bastoane ortopedice si anume baston din lemn sau baston din aluminiu. Atat variantele din lemn cat si cele din aluminiu sunt foarte usor de utilizat.

Bastonul ortopedic poate fi reglat in functie de inaltimea utilizatorului, pot fi folosit atat cu mana dreapta cat si cu mana stanga (in functie de membrul inferior afectat) si pot fi folosit atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. 

Bastoanele ortopedice sunt concepute astfel incat sa ofere sprijin, siguranta si independenta persoanei care il foloseste. Cu ajutorul bastonului de mers utilizatorul va avea mai multa libertate putand sa se deplaseze singur, sa mearga la cumparaturi, la plimbare ori la serviciu. Produsele ortopedice au scopul de a le face viata mai usoara persoanelor care nevoie de sprijin pentru a se putea deplasa - bastoane ortopedice