Scuter electric UL480 Vezi marit

Scuter electric UL480

UL480

Acest produs nu mai este pe stoc

Produs nou

COMANDATI LA:

Email: vanzari@sistemeortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Scuter electric transportabil cu autoturismul, are dimensiunile, greutatea, astfel incat sa poata fi transportat in portbagajul unui autoturism. Scuterul electric se demonteaza in 3 parti componente fara scule, in cateva secunde pentru a usura transportul.

Mai multe detalii

Garantia produsului: conformitate 24 luni/tehnica 12 luni

Furnizor: Marea Britanie

5,423 lei cu TVA4,975 lei
 fara TVA

Adauga la lista dorintelor

 • Scuter electric model UL480 - este un scuter modern cu sasiu pliabil, compact si usor de transportat in portbagajul unui autoturism. Scuterul electric UL480 este destinat persoanelor cu dizabilitati sau persoanelor in varsta ce intampina dificultati in deplasare. Acest scuter electric este gandit pentru a fi transportat usor in portbagajul unui autoturism, poate fi dmontat in cateva secunde, fara scule, fara cabluri. In casa scuterul poate fi depozitat in pozitie verticala pentru a ocupa cat mai putin spatiu. Scuterul electric UL480 este un scuter ce poate fi utilizat in spatii interioare cat si la exterior, este dotat cu scaun pivotant cu latime ajustabila si spatar foldabil pentru transport, manere scaun rabatabile, ghidon ajustabil , cauciucuri pline, sistem de franare in caz de urgenta.In spatii exterioare acest scuter poate fi folosit doar pe trotuare si drumuri pavate fara a putea fi folosit pe drumurile publice deoarece nu are in dotare kit de lumini.

  Este necesar ca persoana ce foloseste scuterul electric UL480 sa aiba dexteritate in manipularea comenzilor vehiculului, cat si acurate vizuala si auditiva in parametrii normali, pentru a putea percepe in mod corect un eventual pericol si pentru a conduce scuterul in conditii de maxima siguranta.

  Caracteristici tehnice scuter electric:

  -          lungime totala – 102 cm

  -          latime totala -  51 cm

  -          greutate maxima utilizator – 115 kg

  -          baterii – 2 x 12 Ah

  -          viteza maxima - 6 km/h

  -          garda la sol – 5 cm

  -          autonomie maxima -  13 km

  -          greutate totala scuter - 41 kg

  -          panta – 6 grade

  -          inaltime obstacol – 4 cm

  -          culori disponibile- rosu / albastru / gri / alb

  Click aici pentru vizionarea produsului.

  Produsul se aduce in baza comenzii ferme a clientului, termenul de livrare este de aproximativ 30 de zile de la data comenzii.

   

   

 • Lățime [cm]:51
  Greutate maximă utilizator [kg]:115
  Lungime [cm]:102
  Autonomia maxima [km]:13
  Garantieconformitate 24 luni/tehnica 12 luni
  Garda la sol [mm]50
  Viteza maxima6 km/h
  Panta maxima [ % sau º grade]6 º grade
 • Scrie o recenzie

  Scuter electric UL480

  Scuter electric UL480

  Scuter electric transportabil cu autoturismul, are dimensiunile, greutatea, astfel incat sa poata fi transportat in portbagajul unui autoturism. Scuterul electric se demonteaza in 3 parti componente fara scule, in cateva secunde pentru a usura transportul.