Carje axilare pentru persoane inalte Vezi marit

Carje axilare pentru persoane inalte

RX595L

Acest produs nu mai este pe stoc

Produs nou

COMANDATI LA:

Email: vanzari@sistemeortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Carje cu sprijin subaxilar pentru persoane cu inaltime mare, in general peste 1,8 m, lungimea tijei acestui tip de carje se poate regla astfel incat sa se poata adapta la talia utilizatorului.

Mai multe detalii

Garantia produsului: conformitate 24 luni/tehnica 12 luni

Furnizor: China

47 lei cu TVA47 lei
 fara TVA

Adauga la lista dorintelor

 • Carje axilare pentru persoane inalte - modelul RX595L este destinat persoanelor de talie inalta, este important ca lungimea carjei cu sprijin axilar sa fie corelata cu inaltimea utilizatorului iar reglajul de lungime sa fie corect, in acest mod carjele axilare pot fi folosite in siguranta, comod, permitand deplasarile pe distante lungi. Carjele axilare sunt confectionate din aluminiu anodizat de calitate superioara, finisaj argintiu mat. Suportul axilar si suportul de palma au acoperire din poliuretan spongios, rezistent, moale si confortabil, usor de curatat. Carja axilara are doua reglaje, lungimea tijei intr-o plaja de 9 trepte si sprijinul pentru palma intr-o plaja de 5 trepte, la capatul inferior are un tampon de cauciuc cu rol antiderapant si pentru amortizarea zgomotului in timpul deplasarii. Carja poate fi folosita cu mana stanga sau cu mana dreapta, daca aveti interdictia de a sprijini in pardoseala unul din membrele inferioare este obligatoriu sa folositi o pereche de carje pentru a va putea deplasa. Daca puteti sa sprijiniti pe pardoseala membrul inferior afectat dar trebuie sa reduceti greutatea exercitata pe el puteti folosi o singura carja axilara pe partea opusa piciorului afectat. Daca dupa un anumit tip de utilizarea a carjelor axilare amortizorul de cauciuc se uzeaza trebuie inlocuit pentru a mentine aderenta carjelor la suprafata pe care se circula.

  Lungime reglabila carje axilare: minim 135 cm, maxim 155 cm

  Greutate proprie: 0,89 kg 

  Inaltime utilizator: 1,80 - 1,95 m

  Greutate maxima utilizator:  100 kg  

  Modalitati de utilizare carje cu sprijin subrat - click AICI

  Pentru o deplasare sigura utilizati - carje cu sprijin axilar

   

 • Greutate maximă utilizator [kg]:100
  Greutate produs [kg]:0,89
  Înălțime utilizator [cm]:180 - 195
  Înălțime reglabilă [cm]:135 - 155
  Garantieconformitate 24 luni/tehnica 12 luni
 • Scrie o recenzie

  Carje axilare pentru persoane inalte

  Carje axilare pentru persoane inalte

  Carje cu sprijin subaxilar pentru persoane cu inaltime mare, in general peste 1,8 m, lungimea tijei acestui tip de carje se poate regla astfel incat sa se poata adapta la talia utilizatorului.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: