Cadru de mers din aluminiu Vezi marit

Cadru de mers din aluminiu

RX415

In stoc

Produs nou

COMANDATI LA:

Email: vanzari@sistemeortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Cadru de mers - greutate redusa, reglabil in inaltime, pliabil, mod de utilizare pasitor sau fix, stabil, un ajutor important pentru utilizatorul cu probleme de echilibru si mobilitate - cadru ortopedic

Mai multe detalii

Garantia produsului: de conformitate 24 luni, tehnica 12 luni

Furnizor: China

149 lei cu TVA149 lei
 fara TVA

Adauga la lista dorintelor

 • Cadru de mers - dispozitiv ortopedic important pentru utilizatorul cu deficiente de mobilitate, cu probleme de echilibru, in faza de recuperare a mersului dupa accident vascular, post-operator. Cadru ortopedic  este reglabil in inaltime in gama 75 - 93 cm  prin actionare asupra fiecarui picior de sprijin, reglajul se face functie de inaltimea utilizatorului. Inaltimea corecta a cadrului de mers se stabileste astfel: utilizatorul in pozitie verticala, plasat in interiorul cadrului, mana intinsa pe langa corp, incheietura mainii trebuie sa fie in dreptul manerului de sprijin al cadrului pentru mers.    

  Cadrul de mers din aluminiu se poate utiliza in mod pasitor, fiecare laterala a cadrului ortopedic se impinge inainte succesiv cu aproximativ 15 cm, sau in mod fix, structura cadrului ortopedic este blocata, se ridica si este impinsa inainte aproximativ 15 cm. Fiecare picior de sprijin are un tampon de cauciuc sintetic cu rol de amortizare a zgomotului in timpul deplasarii si de a asigura aderenta cu calea de rulare.  Cadrul de mers din aluminiu se pliaza, printr-o simpla apasare pe buton, volumul ocupat se reduce considerabil pentru a putea fi transportat sau depozitat. 

  Acest dispozitiv ortopedic inspira siguranta utilizatorului cu probleme majore de deplasare si echilibru, este stabil oferind un sprijin sigur celor care reinvata mersul, cu probleme musculare ale membrelor inferioare. Utilizarea bratelor sprijinite pe cadrul de mers reduce presiunea exercitata de greutatea corporala asupra membrelor inferioare.

  Caracteristici tehnice:

  - cadrul de mers este pliabil

  - latime 56 cm

  - grosime pliat 11 cm

  - adancime 48 cm

  - inaltime reglabila minim 75 cm maxim 93 cm

  - greutate produs 2,6 kg

  - greutate maxima utilizator 115 kg

  Un sprijin important - cadru de mers                               

 • Înălțime [cm]:75 - 93
  Lățime [cm]:56
  Adâncime [cm]:48
  Greutate maximă utilizator [kg]:115
  Greutate produs [kg]:2,6
  Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 12 luni
  Materialul din care este realizat:aluminiu
 • Scrie o recenzie

  Cadru de mers din aluminiu

  Cadru de mers din aluminiu

  Cadru de mers - greutate redusa, reglabil in inaltime, pliabil, mod de utilizare pasitor sau fix, stabil, un ajutor important pentru utilizatorul cu probleme de echilibru si mobilitate - cadru ortopedic

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: