Saltea antiescare performanta Vezi marit

Saltea antiescare performanta

MAT/AIRHZ

Acest produs nu mai este pe stoc

Produs nou

COMANDATI LA:

Email: vanzari@sistemeortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Saltea antiescare performanta, realizata cu cele mai noi materiale, o combinatie intre spuma inteligenta si camerele pneumatice cu supape pentru redistribuirea presiunii

Mai multe detalii

Garantia produsului: de conformitate 24 luni, tehnica 24 luni

Furnizor: DIRECT HEALTHCARE

3,790.00 lei cu TVA3,184.87 lei
 fara TVA

Adauga la lista dorintelor

 • Salteaua antiescare - model HZ Static Air, este o noua generatie de saltele antiescare cu suprafata suport static, inglobeaza ultimele tehnologii la nivelul materialelor utilizate cat si a formei acestora in diversele zone de sprijin ale corpului pe suprafata saltelei antiescare. Modelul HZ Static Air, combina tehnologia de deplasare a aerului in celule pneumatice cu cele mai moderne spume inteligente ce fac parte dintr-un nou standard de prevenire si tratare a ulcerului de presiune (escarele).

  Datorita eficientei acestei saltele anetiescare este recomandata pacientilor cu risc ridicat de aparitie si dezvoltare a escarelor. Salteaua antiescare  ofera un grad ridicat de confort si o protectie eficienta impotriva aparitiei si dezvoltarii escarelor. Zona calcaielor, zona cu risc foarte ridicat este tratata cu aceeasi atentie ca si restul corpului utilizatorului. In zona calcaielor se afla o serie de celule pneumatice prin care aerul se deplaseaza controlat, reactiv la greutatea corpului si la deplasarile acestuia, prin intermediul unui sistem de supape (sistem patentat RAS). Datorita acestui sistem inovativ eficienta clinica a cestui tip de saltea antiescare creste cu 20% fata de o saltea clasica din spuma inteligenta. Toate partile componente se pot inlocui, aceasta proprietate creste considerabil durata de utilizare a saltelei reducand costurile de folosire.

  Husa saltelei este de tip strech, detasabila pentru a putea fi curatata. Materialul utilizat Dartex permite trecerea catre exterior a vaporilor de apa pentru a permite organismului sa respire. Husa are cusaturile sudate pentru a impiedica patrunderea lichidelor din exterior catre saltea, respectand politica contra dezvoltarii infectiilor.

   Caracteristici saltea antiescare:

  categoria pacientilor: cu risc foarte ridicat de aparitie si dezvoltare a escarelor

  greutate proprie: 10 kg

  greutatea maxima a pacientului: 254 kg

  greutatea minima a pacientului: nu exista limita impusa

  culoare: rosie

  dimensiuni: lungime 198 cm x latime 88 cm x inaltime 15 cm

  intarziere la propagarea flacarii: conform BS7177:2008    

  dezinfectare:  solutie de hipoclorit (1000 ppm diluat, sau 0,1%)

  garantie - 2 ani

  Produs UK - saltea antiescare  

 • Înălțime [cm]: 15
  Lățime [cm]: 88
  Greutate maximă utilizator [kg]: 254
  Greutate produs [kg]: 10
  Lungime [cm]: 198
  Garantie de conformitate 24 luni, tehnica 24 luni
  Materialul din care este realizat: spuma inteligenta
 • Scrie o recenzie

  Saltea antiescare performanta

  Saltea antiescare performanta

  Saltea antiescare performanta, realizata cu cele mai noi materiale, o combinatie intre spuma inteligenta si camerele pneumatice cu supape pentru redistribuirea presiunii