Rampa mobila telescopica Vezi marit

Rampa mobila telescopica

In stoc

Produs nou

COMANDATI LA:

Email: vanzari@sistemeortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Rampa mobila telescopica destinata persoanelor cu handicap locomotor pentru depasirea unor obstacole pe calea de acces catre o anumita destinatie

Mai multe detalii

Garantia produsului: de conformitate 24 luni, tehnica 24 luni

Furnizor: UK

1,572 lei cu TVA1,321 lei
 fara TVA

Adauga la lista dorintelor

 • Rampa mobila telescopica, realizata din aluminiu, greutate redusa, rezistenta. Rampa telescopica  nu necesita o fixare suplimentara, partea superioara are o talpa captusita cu cauciuc sintetic aderent care se asaza pe marginea obstacolului ce trebuie depasit, capatul opus va fi in contact cu solul. Rampa mobila este extensibila, functie de tip are 2 sau 3 tronsoane telescopice care culiseaza unul in altul, se reduce lungimea rampei pentru transport sau depozitare. Suprafata de rulare este prelucrata astfel incat asigura o aderenta buna inclusiv pe vreme umeda, apa este evacuata rapid prin orificiile practicate in calea de rulare. Pentru evitarea accidentelor fiecare element al rampei are o bordura stanga dreapta, inalta de 5 cm, care impiedica roata fotoliului rulant sa iasa in afara rampei. Cele doua componente ale rampei se pozitioneaza  pe marginea obstacolului de depasit, si cu capatul opus pe sol. Cele 2 segmente ale rampei trebuie sa fie paralele intre ele. Distanta dintre ele se ia astfel incat rotile fotoliului rulant sa fie aproximativ pe miojlocul fiecarei cai de rulare.
  Rampa mobila telescopica suporta o greutate distribuita pe ambele componente ale rampei de 275 kg, suficiente pentru a putea fi utilizata de o persoana cu greutatea de 140-150 kg, asezata pe un fotoliu electric de aproximativ 100 kg.
  Lungimea rampei se alege functie de inaltimea obstacolului de depasit. Gradientul maxim admis (inclinerea rampei) este de 1:6, adica la 1 cm din inaltimea  obstacol trebuie sa avem  6 cm de lungime pentru rampa.  Inaltimea maxima a obstacolului ce trebuie depasit este indicata in tabelul de mai jos pentru fiecare tip de rampa.

  Caracteristici rampa mobila:

  rampa handicap

  Rampa mobila pentru persoane cu handicap

 • Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 24 luni
 • Scrie o recenzie

  Rampa mobila telescopica

  Rampa mobila telescopica

  Rampa mobila telescopica destinata persoanelor cu handicap locomotor pentru depasirea unor obstacole pe calea de acces catre o anumita destinatie