Comoda WC cu rotile Vezi marit

Scaun WC portabil

TCM696

Acest produs nu mai este pe stoc

Produs nou

COMANDATI LA:

Email: vanzari@sistemeortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Comoda WC cu rotile - dispozitiv util persoanelor cu handicap locomotor ce nu se pot deplasa la o cabina de WC normala, scaun WC portabil poate prelua si sarcina de transport pacient

Mai multe detalii

Garantia produsului: conformitate 24 luni/tehnica 12 luni

Furnizor: China

285 lei cu TVA261 lei
 fara TVA

Adauga la lista dorintelor

 • Scaun  WC cu rotile - WC de camera, destinat utilizatorului cu mobilitate redusa ce are nevoie de o comoda WC in apropierea sa. Scaunul cu WC este multifunctional,se poate utiliza ca WC de camera ca rol principal, inaltator vas WC, se trece peste vasul de toaleta alegand inaltimea dorita, cadru de siguranta pentru WC, ajuta pacientul sa se aseze sau sa se ridice sprijinit de cadrul comodei de toaleta. In locatiile in care mai multe persoane utilizeaza acelasi WC, poate fi folosit ca masura suplimentara de igiena, comoda trecuta peste vasul WC, utilizatorul nu mai are contact cu vasul de toaleta.

  Cadrul este din otel, acoperit electrochimic, se pliaza pentru reducerea volumului ocupat, se regleaza in inaltime. Colacul si capacul  WC de camera sunt din PVC, asamblate prin clipsuri de cadrul scaunului, se pot detasa usor pentru a fi curatate eventual in jet de apa.  Vasul colector are capac detasabil, se sprijina pe doua glisiere, se scoate usor si curata. Recomandarea noastra este sa folositi un sac menajer introdus in vasul colector, cu partea superioara rasfranta peste marginea vasului si in interior un strat de hartie igienica pentru a impiedica stropirea. Dupa utilizare sacul menajer este inlocuit. 

  Rotile toaletei de camera permit deplasarea pacientului in interiorul casei. Rotile spate sunt dotate cu frane de blocare, necesare cand utilizatorul se ridica sau se asază pe comoda.

  Caracteristici scaun WC de camera:
  greutate proprie :7,4 kg
  inaltime reglabila sezut in raport cu pardoseala 48 - 58 cm
  latime intre manere:44 cm
  latimea totala:52 cm
  adancime sezut: 40 cm
  inaltime totala: 75-85 cm
  adancimea totala:53 cm
  greutate maxima utilizator: 100 kg
  produsul este pliabil si reglabil in inaltime
   
  Un dispozitiv util - WC de camera
 • Înălțime [cm]:75 - 85
  Lățime [cm]:52
  Greutate maximă utilizator [kg]:100
  Greutate produs [kg]:7,4
  Lățime șezut [cm]:44
  Lungime [cm]:53
  Produs pliabilDa
  Produs cu inaltimea reglabilaDa
  Garantieconformitate 24 luni/tehnica 12 luni
 • Scrie o recenzie

  Scaun WC portabil

  Scaun WC portabil

  Comoda WC cu rotile - dispozitiv util persoanelor cu handicap locomotor ce nu se pot deplasa la o cabina de WC normala, scaun WC portabil poate prelua si sarcina de transport pacient

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: