Pret redus! Carje de antebrat Vezi marit

Carje de antebrat

RX593

In stoc

Produs nou

COMANDATI LA:

Email: vanzari@sistemeortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Carje de antebrat, cu reglaj al lungimii, reglaj al dimensiunii sprijinului de cot si inel de prindere de brat, usor de folosit, usor de reglat. 

Mai multe detalii

Garantia produsului: conformitate 24 luni/tehnica 12 luni

Furnizor: China

43.00 lei cu TVA39.45 lei
 fara TVA

-4.00 lei

47.00 lei cu TVA

Adauga la lista dorintelor

 • Carja cu sprijin pe antebrat - tip RX593, recomandata celor care se deplaseaza in permanenta ajutati de carje pe antebrat . La partea superioara carja are un inel din banda de otel acoperita prin plastifiere cu un strat de PVC, inelul este semi-elastic si se poate strange mai mult sau mai putin pe antebrat. Cand utilizatorul are nevoie de o mana libera pentru a deschide o usa, pentru a lua un obiect, etc da drumul la manerul carjei dar aceasta ramane prinsa de antebrat. Dupa realizarea operatiei carja este prinsa cu palma si se poate continua deplasarea. La carja de antebrat se regleaza lungimea tijei de la manerul palmei pana la pardoseala, in trepte de 2,5 cm, functie de inaltimea utilizatorului. Lungimea sprijinului de antebrat (suportul brahial) se poate modifica in plaja 22 - 30 cm astfel incat inelul de prindere sa fie in apropierea cotului. Manerul pentru sprijinul palmei este acoperit cu poliuretan spongios pentru o priza buna si pentru protectia palmei contra bataturilor. Carja cu sprijin pe antebrat are la partea inferioara un pufer de cauciuc sintetic, acesta amortizeaza zgomotul in timpul deplasarii, asigura aderenta la suprafata pe care se merge, absoarbe socul la contactul cu pardoseala.


  Greutate carja - 0,52 kg
  Inaltime utilizator: 1,50 - 1,80 m
  Greutate maxima utilizator - 100 kg

  Dispozitiv ortopedic - carje de antebrat

 • Greutate maximă utilizator [kg]: 100
  Greutate produs [kg]: 0,52
  Garantie conformitate 24 luni/tehnica 12 luni
 • Scrie o recenzie

  Carje de antebrat

  Carje de antebrat

  Carje de antebrat, cu reglaj al lungimii, reglaj al dimensiunii sprijinului de cot si inel de prindere de brat, usor de folosit, usor de reglat. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: