Cadru de mers cu manere duble

155.00 lei 142.20 lei  fara TVA.

Adauga in cos

RX496

Disponibilitate: In stoc

Garantia produsului: conformitate 24 luni/tehnica 12 luni

Furnizor: China

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@sistemeortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Cadru de mers cu doua randuri de manere este din aluminiu anodizat argintiu mat, se poate folosi la alegere in regim pasitor sau cu structura fixa. Acest cadru de mers pliabil are doua perechi de manere, cele de jos sunt utile la sprijin la asezarea/ridicarea de pe scaun, pat, vas WC.

Pliabil , reglabil, greutate redusa, stabilitate - cadru ortopedic

Mai multe detalii

Cadru de mers - este din aluminiu, tratat impotriva coroziunii, finisat argintiu semilucios, se poate plia pentru stocare sau transport, manerele sunt din PVC dur, este ajustabil in inaltime regland independent fiecare picior, puferele de la partea inferioara sunt din cauciuc sintetic, rezistent la uzura.

Particularitatea acestui cadru pentru mers consta in doua perechi de manere pentru sprijin, cele de la partea superioara sunt folosite in timpul deplasarii, cele de la nivelul inferior sunt folosite la operatia de asezare sau ridicare, sunt accesibile utilizatorului aflat in pozitia asezat.

Acest cadru ortopedic conceput pentru persoane in varsta sau cu distrofii musculare care intampina greutati serioase la asezarea sau ridicarea de pe vasul de toaleta, pat, fotoliu sau scaun. Cadrul de mers este util si altor categorii de utilizatori, cei cu un membru inferior afectat de un traumatism, in urma unei interventii chirurgicale, in faza de recuperare in urma unui accident sau imobilizare cu aparat gipsat.  Cadrul de mers pasitor este folosit in acest regim de cei care au o viteza de inaintare redusa si echilibru precar, fiecare laterala a cadrului este impinsa inainte succesiv cu 10 - 15 cm pe pas, cadrul ramane in permanenta in contact cu podeaua sporind  siguranta utilizatorului. Cadrul de mers fix, scheletul acestuia se poate bloca (lateralele nu se mai deplaseaza pasitor) inaintarea se face ridicand cadrul de la sol si punandu-l in fata la aproximativ 20 cm, dupa care inainteaza si pacientul sprijinindu-se de manerele de la partea superioara. 

 

Greutate cadru de mers: 2,5 kg

Latimea : in partea din fata 52 cm, in partea din spate 58 cm

adancime la nivelul pardoselii: 47 cm

Inaltimea cadrului in raport cu solul: minim 78 cm, maxim 96 cm

Greutate maxima utilizator: 115 kg

Un sprijin sigur in deplasare - cadru de mers ieftin

  • Lățime [cm]: 52 in fata, 56 in spate
  • Adâncime [cm]: 47
  • Greutate maximă utilizator [kg]: 115
  • Greutate produs [kg]: 2,5
  • Înălțime reglabilă [cm]: 78 - 96