Pret redus! Baston pliabil Vezi marit

Baston pliabil

In stoc

Produs nou

COMANDATI LA:

Email: vanzari@sistemeortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Baston pliabil - baston ortopedic folosit de obicei ocazional, poate fi purtat in geanta si depliat atunci cand avem nevoie sa il utilizam - baston pliabil elegant

Mai multe detalii

Garantia produsului: de conformitate 24 luni, tehnica 24 luni

Furnizor: HERDEGEN

70 lei cu TVA59 lei
 fara TVA

-28 lei

98 lei cu TVA

Adauga la lista dorintelor

 • Baston pliabil - baston ortopedic cu functionalitate si aspect deosebit. Bastonul este pliabil in 4 segmente poate fi transportat intr-o sacosa, geanta etc, se depliaza atunci cand utilizatorul doreste sa foloseasca efectiv bastonul pliabil.  Segmentele bastonului contin o banda elastica, daca sunt montate unul in altul aceasta banda mentine bastonul medical in pozitie de utilizare. Cand se doreste plierea bastonului, fiecare segment este scos din locasul de fixare al segmentului superior, cele 4 segmente se pliaza unul langa celalalt si se introduc in husa de transport. Bastonul reglabil in inaltime, operatie foarte simpla, se realizeaza prin apasarea butonului de deblocare aflat pe segmentul cu manerul si introducerea lui într-o alta gaura de reglaj. Este o operatie importanta, utilizarea comoda si eficienta a bastonului ortopedic este obtinuta daca inaltimea este reglata corect: utilizatorul in pozitie verticala, bastonul sprijinit de pardoseala, paralel cu corpul, manerul de sprijin trebuie sa vina in dreptul incheieturii palmei cu antebratul.

  Manerul bastonului este o componenta importanta, cu rol functional si estetic, este  realizat din polipropilena, prelucrat deosebit, este placut la atingerea palmei, forma studiata "derby" asigura o priza excelenta in timpul mersului.

  Tamponul din cauciuc sintetic, aflat la partea inferioara a bastonului ortopedic asigura aderenta cu suprafata de deplasare si amortizeaza zgomotul la contactul c u solul.

  Bastonul medical se tine in mana opusa piciorului cu probleme, bastonul si piciorul cu probleme se imping simultan inainte dupa care se paseste cu piciorul sanatos.

  Caracteristici baston:

  - reglabil in inaltime: 82,5 -92,5 cm

  - pliabil in 4 segmente

  - greutate maxima utilizator: 110 kg

  - greutate baston: 0,36 kg

  Produs Franta

  Un produs elegant si eficient - baston pliabil

 • Înălțime [cm]:82,5 - 92,5
  Greutate maximă utilizator [kg]:110
  Greutate produs [kg]:0,36
  Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 24 luni
  Materialul din care este realizat:duraluminiu si lemn masiv
 • Scrie o recenzie

  Baston pliabil

  Baston pliabil

  Baston pliabil - baston ortopedic folosit de obicei ocazional, poate fi purtat in geanta si depliat atunci cand avem nevoie sa il utilizam - baston pliabil elegant