Orteze membre superioare

Sunt 5 produse.

Persoanele care in urma unor interventii chirurgicale suferite la membrele superioare au nevoie de recuperare medicala post-operatorie au nevoie si de dispozitive medicale care sa le calmeze durerile si sa le asigure o recuperare medicala corecta. Sisteme Ortopedice vine in sprijinul acestor persoane cu orteze pentru membre superioare special concepute pentru a sprijinii recuperarea bolnavului fiind foarte utile pentru ingrijirea bolnavului la domiciliu.

Ortezele pentru membre superioare sunt dispozitive medicale ce au ca scop imobilizarea membrului pentru a-l sustine si proteja. Astfel, prin imobilizare membrul este protejat de inflamatii musculare si de aparitia durerilor.

Sisteme Ortopedice ofera o gama larga de orteze pentru membre superioare astfel incat sa acopere toate tipurile de afectiuni pe care le poate suferi o persoana la membrele superioare, precum: orteze mana, orteze pentru incheietura mainii, orteze cot si orteze umar. Orteze member superioare sunt usor de utilizat si de intretinut.

- Orteze mana sunt foarte utile pentru imobilizarea bratului in special pentru traumatisme si entorse.

- Orteze pentru incheietura mainii asigura o presiune uniforma si o imobilizare sigura a incheieturii cu ajutorul atelelor.

- Orteze cot sunt foarte utile pentru tratarea entorselor fiind confectionate dintr-un material care asigura respiratia pielii si permite trecerea vaporilor de apa.

- Orteze umar ajuta la imobilizarea si sutinerea bratului in urma suferirii unui traumatism, luxatie sau entorsa.