Orteze membre superioare
Orteze membre superioare

Persoanele care in urma unor interventii chirurgicale suferite la membrele superioare au nevoie de recuperare medicala post-operatorie au nevoie si de dispozitive medicale care sa le calmeze durerile si sa le asigure o recuperare medicala corecta. Sisteme Ortopedice vine in sprijinul acestor persoane cu orteze pentru membre superioare special co...

Persoanele care in urma unor interventii chirurgicale suferite la membrele superioare au nevoie de recuperare medicala post-operatorie au nevoie si de dispozitive medicale care sa le calmeze durerile si sa le asigure o recuperare medicala corecta. Sisteme Ortopedice vine in sprijinul acestor persoane cu orteze pentru membre superioare special concepute pentru a sprijinii recuperarea bolnavului fiind foarte utile pentru ingrijirea bolnavului la domiciliu.

Ortezele pentru membre superioare sunt dispozitive medicale ce au ca scop imobilizarea membrului pentru a-l sustine si proteja. Astfel, prin imobilizare membrul este protejat de inflamatii musculare si de aparitia durerilor.

Sisteme Ortopedice ofera o gama larga de orteze pentru membre superioare astfel incat sa acopere toate tipurile de afectiuni pe care le poate suferi o persoana la membrele superioare, precum: orteze mana, orteze pentru incheietura mainii, orteze cot si orteze umar. Orteze member superioare sunt usor de utilizat si de intretinut.

- Orteze mana sunt foarte utile pentru imobilizarea bratului in special pentru traumatisme si entorse.

- Orteze pentru incheietura mainii asigura o presiune uniforma si o imobilizare sigura a incheieturii cu ajutorul atelelor.

- Orteze cot sunt foarte utile pentru tratarea entorselor fiind confectionate dintr-un material care asigura respiratia pielii si permite trecerea vaporilor de apa.

- Orteze umar ajuta la imobilizarea si sutinerea bratului in urma suferirii unui traumatism, luxatie sau entorsa.

Mai mult

Orteze membre superioare Nu exista produse in aceasta categorie.