Orteze

Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor care in urma unui accident sau a unei interventii chirurgicale au suferit traumatisme avand nevoie de ajutor ca sa sustina si sa imobilizeze un membru sau o alta parte a corpului.

Sisteme Ortopedice ofera persoanelor cu dizabilitati o gama larga si diversificata de dispozitive medicale pentru spr...

Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor care in urma unui accident sau a unei interventii chirurgicale au suferit traumatisme avand nevoie de ajutor ca sa sustina si sa imobilizeze un membru sau o alta parte a corpului.

Sisteme Ortopedice ofera persoanelor cu dizabilitati o gama larga si diversificata de dispozitive medicale pentru sprijin in tratarea si ameliorarea handicapului locomotor precum orteze medicale. Ortezele medicale sunt de mai multe tipuri astfel incat sa raspunda tuturor nevoilor si afectiunilor, orteze precum: orteze membre superioare (orteze mana, orteze cot, orteze umar), orteze membre inferioare (orteze picior, orteze genunchi, orteze glezna), orteze abdominale si coloana vertebrala (orteze spate si orteze cervicale). Ortezele medicale sunt special create si confectionate pentru a ajuta la ameliorarea durerilor, a inflamatiilor cat si la recuperarea post-operatorie fiind usor de utilizat in special pentru ingrijirea bolnavului la domiciliu.

Ortezele sunt indicate pentru afectiuni suferite la spate, pentru recuperarea dupa interventii chirurgicale in zona renala, pentru imobilizarea fracturilor, pentru imobilizarea articulatiilor, pentru sustinerea si fixarea zonei cervicale, ajutand la ameliorarea durerilor articulare si reumatice.

Ortezele sunt dispozitive medicale confectionate din materiale sigure si de inalta calitate care sa permita adaptarea acestora in functie de caracteristicile fizice ale utilizatorului oferindu-i acestuia confort maxim.

Mai mult

Orteze Nu exista produse in aceasta categorie.

Subcategorii

 • Orteze membre superioare

  Persoanele care in urma unor interventii chirurgicale suferite la membrele superioare au nevoie de recuperare medicala post-operatorie au nevoie si de dispozitive medicale care sa le calmeze durerile si sa le asigure o recuperare medicala corecta. Sisteme Ortopedice vine in sprijinul acestor persoane cu orteze pentru membre superioare special concepute pentru a sprijinii recuperarea bolnavului fiind foarte utile pentru ingrijirea bolnavului la domiciliu.

  Ortezele pentru membre superioare sunt dispozitive medicale ce au ca scop imobilizarea membrului pentru a-l sustine si proteja. Astfel, prin imobilizare membrul este protejat de inflamatii musculare si de aparitia durerilor.

  Sisteme Ortopedice ofera o gama larga de orteze pentru membre superioare astfel incat sa acopere toate tipurile de afectiuni pe care le poate suferi o persoana la membrele superioare, precum: orteze mana, orteze pentru incheietura mainii, orteze cot si orteze umar. Orteze member superioare sunt usor de utilizat si de intretinut.

  - Orteze mana sunt foarte utile pentru imobilizarea bratului in special pentru traumatisme si entorse.

  - Orteze pentru incheietura mainii asigura o presiune uniforma si o imobilizare sigura a incheieturii cu ajutorul atelelor.

  - Orteze cot sunt foarte utile pentru tratarea entorselor fiind confectionate dintr-un material care asigura respiratia pielii si permite trecerea vaporilor de apa.

  - Orteze umar ajuta la imobilizarea si sutinerea bratului in urma suferirii unui traumatism, luxatie sau entorsa.

 • Orteze membre inferioare

  Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor care dupa suferirea unor interventii chirurgicale sau a unor traumatisme au nevoie de dispozitive medicale care sa le imobilizeze zona afecta pentru a preveni aparitia inflamarii precum si pentru atenuarea durerilor suferite.

  Ortezele pentru membre inferioare sunt dispozitive medicale ce ajuta in recuperarea post-operatorie a membrelor inferioare ajutand la imobilizarea lor oferind siguranta si confort utilizatorului. Orteze membre inferioare sunt disponibile intr-o gama variata si diversificata astfel incat sa raspunda tuturor afectiunilor si nevoilor medicale. Sisteme Ortopedice ofera orteze membre inferioare precum: orteze picior, orteze genunchi si orteze glezna.

  - Orteze pentru picior sunt produse confectionate din materiale de inalta calitate ce ajuta utilizatorul ce a suferit accidente, traumatisme sau interventii chirurgicale la un membru inferior sa-l imobilizeze astfel incat recuperarea medicala sa fie una sigura si corecta.

  - Orteze pentru genunchi sunt dispozitive medicale concepute pentru tratarea entorselor suferite la genunchi asigurand siguranta si confort utilizatorului. Materialul din care este confectionata permite pielii sa respire precum si trecerea vaporilor de apa.

  - Orteze pentru glezna asigura imobilizarea si sustinerea gleznei ajutand la tratarea entorselor, inflamatiilor precum si la reeducarea miscarilor pentru persoanele care au suferit traumatisme in urma carora au ramas cu handicap locomotor.

 • Orteze abdominale si...

  Ortezele sunt dispozitive medicale folosite pentru a imobiliza o zona afectata in urma suferirii unor traumatisme sau interventii chirurgicale, avand scopul de a ajuta la recuperarea bolnavului si la imbunatatirea starea acestuia oferindu-i confort si atenuare a durerilor.

  Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor cu astfel de necesitati cu o gama larga si diversificata de orteze precum si cu orteze pentru tratarea afectiunilor abdominale si ale coloanei vertebrale. Din aceasta gama fac parte: orteze lombare si orteze cervicale.

  Orteze lombare sunt dispozitive medicale folosite pentru tratarea afectiunilor suferite in urma unor traumatisme sau interventii chirurgicale suferite in zona abdominala sau renala oferind sprijin in recuperarea post-operatorie, in atenuarea durerilor, in sustinerea musculaturii si in refacerea tonusului muscular. Orteza lombara este usor de utilizat fiind conceputa pentru a oferi confort maxim utilizatorului. Orteza lombosacrala este conceputa dintr-un material de inalta calitate care sa permita pielii sa respire si sa asigure un grad de compresie corect.

  Orteze cervicale sunt produse medicale ce ajuta in tratarea traumatismelor suferite la nivelul coloanei verterbrale sustinand o pozitie corecta a acesteia prin susținerea și fixarea zonei cervicale. Orteze zona cervicala au o greutate redusa fiind usor de purtat. Orteze coloane vertebrala sunt usor de aplicat si de scos si sunt dotate cu un sistem de inchidere sigur.