Orteze

Nu sunt produse

Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor care in urma unui accident sau a unei interventii chirurgicale au suferit traumatisme avand nevoie de ajutor ca sa sustina si sa imobilizeze un membru sau o alta parte a corpului.

Sisteme Ortopedice ofera persoanelor cu dizabilitati o gama larga si diversificata de dispozitive medicale pentru sprijin in tratarea si ameliorarea handicapului locomotor precum orteze medicale. Ortezele medicale sunt de mai multe tipuri astfel incat sa raspunda tuturor nevoilor si afectiunilor, orteze precum: orteze membre superioare (orteze mana, orteze cot, orteze umar), orteze membre inferioare (orteze picior, orteze genunchi, orteze glezna), orteze abdominale si coloana vertebrala (orteze spate si orteze cervicale). Ortezele medicale sunt special create si confectionate pentru a ajuta la ameliorarea durerilor, a inflamatiilor cat si la recuperarea post-operatorie fiind usor de utilizat in special pentru ingrijirea bolnavului la domiciliu.

Ortezele sunt indicate pentru afectiuni suferite la spate, pentru recuperarea dupa interventii chirurgicale in zona renala, pentru imobilizarea fracturilor, pentru imobilizarea articulatiilor, pentru sustinerea si fixarea zonei cervicale, ajutand la ameliorarea durerilor articulare si reumatice.

Ortezele sunt dispozitive medicale confectionate din materiale sigure si de inalta calitate care sa permita adaptarea acestora in functie de caracteristicile fizice ale utilizatorului oferindu-i acestuia confort maxim.