Pat medical

Sunt 5 produse.

Sisteme Ortopedice vine in sprijinul persoanelor care sufera de dizabilitati si handicap temporar sau permanent pentru a le oferi siguranta, confort si sprijin in procesul de recuperare si de ingrijire medicala la domiciliu cu ajutorul dispozitivului medical pat medical.

Patul medical ofera confort imbunatatind viata utilizatorului. De asemenea, patul ortopedic impreuna cu salteaua medicala ajuta foarte mult in procesul de ingrijire si de recuperare a bolnavului. Patul medical prin constructie sa fie ridicat in diferite unghiuri oferind atat confort cat si posibilitatea ca utilizatorul imobilizat la pat sa poata face diferite activitati precum sa citeasca o carte, sa se uite la televizor, sa manance precum si diferite activitati de igiena precum barbierit, tuns si multe altele.

Aceste functii ale patului electric ajuta foarte mult si in procesul de recuperare medicala facilitand operatiuni precum kineto-terapia si multe alte exercitii pe care bolnavul trebuie sa le faca.

Patul medical electric folosit impreuna cu o saltea medicala  sau cu salteaua antiescare imbunatatesc atat confortul cat si starea pacientului. Acestea ajuta la circulatia sanguina, la prevenirea aparitiei escarelor, bataturilor si a vanatailor din cauza imobilizarii la pat pentru mult timp, precum si impotriva durerilor din cauza pozitiei permanente in care sta corpul pacientului imobilizat.

Patul de spital si salteaua antiescare protejeaza si ajuta bolnavul ce necesita ingrijire la domiciliu.

Un sprijin important in ingrijirea la domiciliu: pat medical